Arrangementer

Selskabslokale​ i Ryslinge på Fyn

Skal du bruge et selskabslokale til din begivenhed?

Skal du være vært for en begivenhed, og søger du et sted at afholde festlighederne? Hos Anke og Martins Ryslinge Forsamlingshus har vi selskabslokaler og konferencelokaler til flere forskellige formål.

Når der eksempelvis skal holdes bryllup, barnedåb eller konfirmation, så er det svært at få plads til alle gæsterne i egen bolig.

Samtidig er der en masse besvær i forbindelse med opdækning og efterfølgende oprydning. Ved leje af vores selskabslokaler slipper du for alle anstrengelserne, og vi sørger for opdækning, mad og servering. Efter du har lavet en aftale med os, så tager vi os af resten.

​Stor plads og mange muligheder

Vi har forskellige størrelser selskabslokaler til forskelligt brug. I vores største lokale rummer vi 250 festglade mennesker.​

Du får selv mulighed for at sætte rammerne for din begivehed, og der er scene med mulighed for livemusik, stor og flot bar samt balkon. Vores balkon anvendes tit ved konfirmationer, når festen skal gøres helt speciel for konfirmanden.

​Kig forbi vores lokaler i Ryslinge

Opholder du dig i Nyborg, Svendborg, Ullerslev eller bare på Fyn, så anbefaler vi, at du kommer forbi og tilser vores selskabslokaler.

Vores lokaler er placeret i Ryslinge, og du kan altid ringe og aftale en dag, hvor du kommer forbi og kigger. Vi kontaktes på telefon 62 67 13 32, eller du kan skrive en mail til mail@ryslingeforsamlingshus.dk. Vi glæder os til at snakke med dig.​