Forsamlingshus

Forsamlingshus nær Svendborg og Nyborg

Skal du holde en fest, som du og dine gæster med glæde vil huske tilbage på i mange år frem? Hos Anke og Martins Ryslinge Forsamlingshus har vi en lang erfaring med at stå for begivenheder i vores historiske forsamlingshus, som er det ældste forsamlingshus i landet. Med den gamle bygning sikres festlige og hyggelige rammer for din fest, mens vores veluddannede og engagerede personale sikrer en høj standard, hvor der ikke spares på noget.

​Forsamlingshus med mange muligheder

I vores forsamlingshus er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke arrangementer, du kan afholde. Vi har bl.a. erfaring med at afholde:

  • ​​Bryllup
  • ​Konfirmation
  • ​Fødselsdag
  • ​Brunch
  • ​Bisættelse
  • Møder​

Det er dig, der bestemmer, hvordan din begivenhed skal forme sig, og vi efterleve alle dine ønsker. Samtidig er vi gode til at give dig god og brugbar rådgivning, så du ikke føler, at du står alene med opgaven. Vi er åbne for alle ønsker og spørgsmål, og for os er det altid dig, der er i centrum.

​Bestil dit arrangement i dag

Vores forsamlingshus er placeret i Ryslinge på Fyn, og vi har hjulpet med at være tovholder for fester for folk fra bl.a. Nyborg, Svendborg og Ullerslev. Skal du have styr på deltaljerne i dag, så ring på telefon +45 62 67 13 32 eller skriv en mail til mail@ryslingeforsamlinghus.dk.

​Vi glæder os til at snakke med dig.

​Med venlig hilsen Anke og Martin

Nyttige informationer når du bestiller ud af huset

Du bestiller dit arrangement pr. telefon, gerne i hverdagene og dagtimerne. 8 – 16

Minimum antal couverter: 8 stk.

​Du vælger selv om du vil afhente maden eller du vil have den bragt ud.

​Du kan senest 3 dage før levering ændre antallet.

​​Vælg tidspunkt: Vi anbefaler at du får maden senest ½ time før gæsterne ankommer. Vi kan dog være der op til halvanden time før det aftalte seneste tidspunkt.

– Tom service afleveres rengjort. Gerne mandag mellem kl. 8 og kl. 16, eller vi afhenter søndag eftermiddag med mindre andet er aftalt.

​Betaling foregår samtidig med tilbagelevering af service.

Med dankort/visa, Mobil Pay, kontant

– eller via bankoverførsel.

​Udbringning over hele Fyn kr. 150,- dog omkringlæggende byer (Ryslinge, Ringe, Gislev, Kværndrup,) kr. 50,-

​Afhentning om søndagen kun kr. 150,-​